SAMSUN T TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU
İNSANIN YOLCULUĞU

İNSANIN YOLCULUĞU

Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula “İnsanın Yolculuğu” isimli konferans verdi. Konferansa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Başsavcı Vekili Mehmet Akif Aktaş, Bölük Komutanı Ediz Atalay, Kurum Müdürü Vekili İsmail Cenik, Kurum 2. Müdürü Özgür Aktaş ve kurum personeli ile tutuklu ve hükümlüler katıldı.

Aynı zamanda şair, yazar ve ressam olarak sanat çalışmalarına devam eden Ahmet Sula, meslek ve sanat hayatında edindiği kazanımları keyifli bir dille anlattı. Sula, personel ile hükümlü ve tutuklulara değerli ve önemli olduklarını hissettirmek, insani ve göreve dair sorumluluklarını arttırmak, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmalarına katkı sağlamak amacıyla verdiği ve “insan ancak kendi emeğidir” sloganıyla devam eden konferansında kendi yazdığı “Kimsin” adlı şiirini de okudu.

Konferans, salonda bulunanların coşkulu alkışları eşliğinde Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’ın Emniyet Müdürü Ahmet Sula ’ya çiçek ve plaket takdimi ve teşekkürleri ile sona erdi.